Allan Kyneb


Feriebolig i Lønstrup udlejes hos Sol og Strand


Se mere: www.sologstrand.dk

Reg.no.:11-0254


Flot og indbydende feriebolig beliggende i Lønstrup by tæt på dejlig badestrand, indkøbsmuligheder samt Lønstrups mange kunsthåndværkerbutikker og caféer. Til børnene er der fælles legeplads 100 m fra huset. Derudover boldbaner til rådighed.

Sommerhuset egner sig til 6 personer. 2 af sovepladserne ...........


Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 2 sovepladser i enkeltsenge. 2 sovepladser i sovesofa (dobbelt). Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn samt opvaskemaskine. Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. I ferieboligen er der 1 TV........


Lønstrup er et idyllisk fiskerleje og en stemningsfuld ferieby med butikker, kunsthåndværk og caféer. Lønstrup er en hyggelig, aktiv og livlig ferieby med små gader, gallerier, butikker, beværtninger, iskiosker og mange spisesteder. Flere af restauranterne har udendørs servering, og heraf har flere udsigt over vandet. Fiskeretter er naturligvis et fast punkt på menukortet. Mange kunsthåndværkere er tiltrukket af området og har bosat sig her, og I kan besøge deres gallerier, værksteder, glaspusterier og museer.

I udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene stadig op på stranden hver dag efter brug. Det charmerende byliv, det unikke kunsthåndværk, de mange seværdigheder og den smukke natur gør Lønstrup i Nordjylland til et attraktivt feriemål på alle årstider og sommerhusudlejning er meget populært i dette område.


Se mere på: www.sologstrand.dk

Copyright © All Rights Reserved