Fotografering


Min interesse for fotografering opstod pludselig for nogle få år siden. Og selvfølgelig er det primære - for mig - at sørge for nogle motiver.


Det kan være foto's fra min hjemby - Hobro og den smukke natur som byen er omgivet af. Lystbådehavnen, Fyrkat, Hegedal og udsigten fra Ølsvej.


Det kan være foto's af dyr som næsten altid udgør et godt motiv.


Mariager Fjord er et andet godt motiv hvor mulighederne for et godt billede virkelig er til stede - det være sig både på vandet og på land. Og i den forbindelse skal man da nævne Bramslev bakker og området ned til fjorden. 


Endvidere har jeg taget mange billeder af bekendte som spiller musik da det jo også hører til min absolut store interesse.


Jeg har også - nogle gange - været ude på Nysum-banen hvor man optager Zulu Djævleræs og der har jeg taget en del gode billeder, af nogle af de kendisser som deltager i løbet/udsendelsen.


For det meste har jeg mit kamera med i bilen når jeg færdes i det ganske land. Nogen er man heldig at få øje på et motiv som skal foreviges, så bliver bilen stoppet og foto'et taget.


Endelig kan jeg godt lide at sidde "og lege lidt" med billederne efterflg. - prøve at skabe nogle gode effekter og som nogen måske har bemærket kan jeg godt lide det lidt gråagtige billlede. Jeg anvender et par gratisprogrammer som hedder PhotoFiltre og PhotoScape så dyrt behøver det ikke at være.


Af fotoudstyr har jeg såmænd kun et gammelt Olympus E-410 spejlreflekskamera med 3 forskellige linser en 14-42mm, en 40-150mm og en 140-600mm. Et lille og godt kamera med mange fode funktioner og indstillingsmuligheder.


Har du brug for et billede her fra  min side er du velkommen til at hente det og bruge det som du vil. Alle foto's kan hentes gratis. God fornøjelse!