Musik gennem tiderne  • Det hele startede med at min far købte en guitar - ikke med det formål for øje, at jeg skulle lære at  spille på den - men vistnok fordi, han fik den i bytte på en anden vare. Der gik dog ikke ret lang tid  før jeg var i gang.
  • Som før nævnt var jeg så heldig, at vi på Ravnkilde Centralskole - hvor jeg gik i skole - havde en lærer som hed Folmer Madsen. Han kunne spille guitar og meget andet - han var et utroligt kreativt og musikalsk menneske. Han lærte mig de første 3 akkorder. Jeg husker tydeligt, at vi skulle spille "Down by the Riverside" og "Muss i denn" - iøvrigt en sang som Elvis Presley havde på programmet. Jeg kan stadig huske de 2 melodier.


 • De 3 akkorder skulle bringes videre og i Nysum startede vi et lille 3 mands band. Jeg købte en elektrisk Teisco guitar med forstærker. Så alt var som det skulle være. Bandet bestod af Ole Munk Olsen - som iøvrigt senere spillede sammen med Leif Toldborg i mange år til suppe, steg og is arrangementer - og Keld Sørensen på trommer. Så vidt jeg husker havde vi ingen bas med.Et nummer som jeg husker vi spillede perfekt var en instrumental-udgave af Beatles-melodien "Yesterday".


 • Min far var død og sammen med min mor flyttede jeg så til Hobro - på Hodalsvej. Her lærte jeg så Bjarne Christensen fra Hvalpsund at kende og han stod - sammen med Peder Andersen - og manglede en guitarist. Vi dannede så orkestret - The Coons. Senere kom Axel Møller Olsen (er desværre ikke iblandt os længere) med på rytmeguitar og jeg begyndte at spille bas. Peder Andersen havde tidligere spillet med The Rascals, som faktisk var husorkester på Astrup Kro - så han var en erfaren herre, som lærte mig meget. Vi spillede rundt omkring i de lokale forsamlingshuse, på Hobro Teater og Hobro Hallen. Vi var endda så langt væk som i Kolding. Nogen gange havde vi forstærkning af Brian Toft fra de nordjyske mestre - The Powers. Han var en barsk herre når der skulle øves - det skulle bare være i orden.Orkesteret gik i opløsning efter et par år - det skyldes nok at Bjarne og Peder fik andre interesser - kvinder.


 • Jeg startede så et 3 mands orkester med Leif Jensen på bas og Arly Nielsen som trommeslager - det holdt vel også et par år men efterhånden tror jeg nok der skete det samme her - kvinder.


 • Herefter gik der vel næsten 10 år hvor musikken stod stille - men så skete der det, at jeg sammen med Søren Michael Sørensen, Rostrup, Søren Ebert, Hobro, Keld Povlsen, Hobro, Trier fra Daugbjerg og Jørn Jensen, Hobro dannede et nyt orkester. Vi nåede aldrig at komme ud og spille - desværre - men det gik ellers godt på et tidspunkt. Keld Povlsen blev senere guitarist hos det kendte dansktop orkester Kim & Hallo. Desværre er Søren Ebert i dag død - han døde alt for tidlig - han var kun i begyndelsen af halvtredserne.


 • Igen blev der lidt stilstand. I mellemtiden spillede jeg sammen med Jørn Pedersen, trommer, Søren Michael, bas og Tina Bach på keyboard. Vi spillede til en del lokale arrangementer.


 • Herefter spillede jeg lidt her og der og tiden gik. Så dannede jeg - sammen med Kaj Pedersen, trommer, Knud Jørgensen, bas og Preben Madsen, guitar - orkestret WebStars. Vi spillede ligeledes til en del arrangementer mest fødselsdage o.s.v. - vi havde flere musikere med bl. a. Torben fra Stout. Vi besluttede så at opløse orkestret - det gik måske ikke for godt. Senere genopstod det igen med Knud, Preben og mig selv under navnet Flashback. På trommer var der derimod kommet en ny mand - nemlig Allan Nielsen fra Skellerup. Jeg spillede med bandet i ca. 2 år og valgte så at stoppe af den ene eller anden grund.
 • I 1995 lærte jeg Alan Brand at kende. Han levede af at spille i den Skotske duo - The Higlanders. Han er blevet en god ven og vi spiller lidt for sjov sammen med 3 - 4 andre en gang i mellem. Vi har også været ude at optræde sammen i forskellige sammenhænge.


 • I sommeren 2013 stoppede jeg som leadguitarist i danseorkesteret Gladness. Det var en lidt blandet "landhandel" - lidt 60'er musik, lidtdansktop og meget andet. Gældende for musikken var og er, at det er dansevenligt musik. Gladness spiller stadig består idag af OveSteen Pedersen - keyboard, Jan Gravesen - trommer og sang, John Nielsen - bas, Mette Mollerup - sang, og nyt medlem John KaaboJacobsen, leadguitar og sang. Se mere på Gladness hjemmeside.


 • I 2013  tog jeg en lille "slapper" men spillede lidt sammen med Carsten Haugaard fra Aars som spiller fantastisk guitar. Envidere var  jeg -sammen med Anja Majdahl - igang med at indøve et rep på ca. 100 numre, som vi skal ud og spille med sammen med nogle "gamle"Hobro drenge - som jeg tidlige har"leget" lidt med. Det er Jørgen Gravesen på bas, Erik Friis Jensen, Keyboard, en ung mand vednavn Nick på trommer, Anja sang og rytmeguitar og så endelig mig selv på leadguitar og sang.


 • Men men - det stopper ikke her. Har spillet med mange fantastiske og flinke mennesker siden - var også ude med en af mine gamle venner fra Coons-tiden - Peder Andersen. Jeg stopper nok aldrig med at spille - jeg bliver nok ved så lang tid jeg kan. Nu skriver vi 2019 og jeg prøverpå at skrive nogel melodier som har relation til den verden vi lever i.