Lidt om.....

  • Velkommen til min lille private hjemmeside. Mit navn er Allan Kyneb, jeg er  gift med Bente og har siden 1977 boet i Kvædeparken i Hørby Skoleby, Hobro.


  • Jeg er opvokset i Ravnkilde og Nysum og efter 9. klasse i Ravnkilde Centralskole flyttede min mor og jeg til Hobro. Her startede jeg kort tid efter som arbejdsdreng på Hobro Møbelfabrik og brugte min fritid til at spille musik. På det tidspunkt spillede jeg i Hobro-gruppen The Coons - mere om det under et andet menupunkt.


  • Efter et år på møbelfabrikken kom jeg i lære i Vime A/S - Adelgade 9 i Hobro - 1967 - og gik samtidig på handelsskole. Efter endt læretid blev jeg ansat hos Chr. Hansen A/S på Sdr. Ringvej i Hobro - (se fotos) hvor jeg gennem 14 år prøvede lidt af hvert. Herefter et kort besøg som sælger i en virksomhed fra Assens på Fyn. Herfra til Kvickly i Hobro et par år og derfra 6 år hos Landbocentret i Mariager på regnskabskontor med EDB som ansvarsområde.


  • Mit arbejdsliv sluttede efter 17 år hos Aalborg Amts Landboforening - idag  Agri Nord - hvor jeg var ansat som IT-chef. I den periode  læste jeg merkonom i fritiden og fuldførte den teoretiske uddannelse indenfor 3 kategorier. Jeg valgte at stoppe hos Agri Nord - efter de 17 år - for at gå på efterløn og har haft en drømmetilværelse siden. Dermed ikke sagt at Agri Nord ikke var en god arbejdsplads - for det var den - 17 gode år hos dem.


  • Jeg har 3 hovedinteresser som jeg gerne vil vise lidt om på denne side.


  • IT som jeg har arbejdet med i snart 25 år. Min interesse herfor kan jeg takke racerkøreren Jesper Villumsen for. (Villumsign) Han var sponsoreret af computerfirmaet Commodore og det betød at han havde en Commodore 64 til rådighed og den fik jeg lov at låne. Det tændte virkelig min interesse og efterfølgende har det jo været min levevej 25 år. Tak for det, Jesper.


  • Fotografering og video - en interesse som er opstået lidt hen ad vejen - bruger dog stadig en del tid på dette. Endvidere har jeg haft nogle videoopgaver for en virksomhed i Hobro hvor jeg både optager og redigerer. Meget spændende.


  • Musik - min interesse for musik har altid været der og jeg startede med at lære og spille guitar da jeg gik i folkeskolen i Ravnkilde.  Her havde vi en meget musikalsk lærer - Folmer Madsen - som lærte mig at spille de 3 første akkorder på guitar. Efterflg. lærte jeg også at spille lidt keyboard og klaver. Et af mine favoritorkestre fra de glade 60'ere er The Hitmakers. Jeg fortæller lidt om dem på denne side. Jeg har været så heldig at jeg har fået en del gamle film af Torben Sardorf - trommeslager i Hitmakers. De kan ses under menupunktet The Hitmakers.